Verhoging Contributie en incidenteel sporten

Beste Bezoekers,

Helaas hebben we de contributie en de passanten prijs voor 2018 moeten verhogen. Leden betalen dan €120 per jaar, dit mag, voor mensen die dat graag willen, in 2 keer betaald worden.  Passanten betalen €4 per keer, voor 1 uur en 3 kwartier sporten. Lid worden is dus best interessant en voor de club bied het meer financiële zekerheid. De eerste keer is gratis zodat u met de verschillende sporten kennis kunt maken en kijken waar uw interesse ligt. Er is Gymnastiek, Tennis, Badminton, Tafeltennis en Wereldse Dans!

Gymnastiek en Dans onder deskundige leiding.

Het  SIO bestuur

 

Jaarlijkse SIO etentje

Beste leden/docenten,

Ook dit jaar gaan we weer gezamenlijk eten bij de hotelschool op de  Koningin Marialaan 9 (Den Haag)  De juiste tijd en datum zijn bekend. We hopen weer op een gezellige en grote opkomst. De kosten zijn, zoals bekend, voor eigen rekening.  

Namens Het SIO bestuur

Artikel in de oud hagenaar

De Oud-Hagenaar Dé krant voor de Haagse 50-plusser

In de Oud hagenaar verschijnt in de eerstvolgende editie van 7 maart een artikel over S.I.O. Dit artikel is geschreven door lid Loes v.d. Werff-Boxmeer (een van de oprichters) en door Lid Leo Coomans van foto voorzien. Hiermee hopen we natuurlijk nieuwe leden aan te trekken. Zegt het voort en enthousiasmeer buren, vrienden, kennissen en familieleden.

Sporten Overbosch

Beste bezoekers van Senioreninstuifoverbosch,

Aanstaande donderdag 25 aug start het sporten in Overbosch weer, alle leden natuurlijk weer welkom. Nodig buren, vrienden of familie uit ook eens te komen kijken, eerste keer meedoen is gratis, daarna €3 per keer of, als iemand lid wil worden, €100 per jaar, dat is €2,17 per keer voor 1 uur en 3 kwartier sporten onder leiding van gediplomeerde docenten!

Elke donderdag dus, van 10:15 uur tot 12:00 uur. Graag tot dan.