Info activiteiten

Geachte website bezoeker,

Heeft u behoefte (of is u dat geadviseerd door arts of therapeut) aan beweging en gezelligheid, kom dan elke donderdag naar Sporthal Overbosch.
Wij, een aantal sportievelingen tussen de 55 en 90 jaar, sporten/bewegen van 10:15 tot 12:00 uur, in de leeftijd van 55+ tot en met 90  (ons oudste lid). U zou eens moeten zien hoe actief wij zijn!
Momenteel zijn we met 52 mannen/vrouwen actief. Dit jaar bestaan wij 20 jaar in de wijk Bezuidenhout en wij zijn naarstig op zoek naar nieuwe leden. Zie ook de website: http://wijkmariahoeve.nl 
Dus heeft u zin en tijd om op de donderdag iets actiefs te doen kom dan naar sporthal Overbosch. De eerste keer kunt u gratis meedoen, daarna €3,00 per keer en als het u bevalt en u lid wordt kost het €90 per jaar. In 2017 wordt de contributie €100. Dat is per week  €2,17 (46 weken sporten)  Ooievaars pashouders betalen dit jaar  €45 per jaar, in 2017 wordt dat €50 per jaar.
Gym is onder leiding van Marguerite Schröder zij is een gediplomeerde en praktiserende therapeute. Sporten doen we onderling met en door enthousiaste leden.
Dansles wordt verzorgd door docent Kees Bras.

Tijdens vakantie van Marquerite en/of Kees wordt er voor vervanging gezorgd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.